CONSTITUȚIA
REPUBLICII MOLDOVA
Contact

Noutăți și anunțuri

21.08.2020

Proiectul Regulamentului Comisiei pentru reforma constituțională a fost discutat în cadrul unei ședințe

 Comisia pentru reforma constituțională s-a întrunit într-o ședință, în cadrul căreia a fost discutat, în special proiectul Regulamentului Comisiei pentru reforma constituțională și modificările care se impun în acest sens.

 

27.07.2020

Problemele stringente cu care se confruntă societatea la etapa actuală, puse în discuție de Comisia pentru consolidarea statalității și reintegrarea țării

Comisia pentru consolidarea statalității și reintegrarea țării din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova s-a întrunit într-o ședință de lucru.


09.07.2020

Situația din țară în vizorul Comisiei pentru protecția socială, ocrotirea familiei, mamei și copilului  

Comisia pentru protecția socială, ocrotirea familiei, mamei și copilului din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova s-a întrunit într-o ședință prezidată de către Leonid Manea, președintele comisiei. 


03.07.2020

Nicolae Terzi a fost prezentat în calitate de  nou președinte al Comisiei pentru relații interetnice a Consiliului Societății Civile 

Comisia pentru relații interetnice ale Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele Republicii Moldova s-a întrunit într-o ședință de lucru. În cadrul acesteia  Victor Stepaniuc, secretarul Consiliului l-a  prezentat pe dl Nicolae Terzi în calitate de  nou președinte de comisie, numit prin decret prezidențial la 1 iulie curent.